Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden.

Elke taart wordt met de hand gemaakt. Er zullen geen twee taarten hetzelfde zijn.
Als u een voorbeeld geeft zal ik er rekening mee houden maar altijd zorgen dat de taart er net even anders uit zal zien. Zo heeft iedereen zijn eigen unieke taart.

Een taart is te bestellen vanaf 12 personen.

Het zou fijn zijn als u minimaal 2 weken van te voren uw bestelling doorgeeft en voor bruidstaarten geldt 6 weken. Mocht de tijd korter zijn, dan kunt u natuurlijk altijd vragen of er nog een plaatsje is om een bestelling te doen.
Een vaste prijs is zo niet te geven, dit hangt af van de grootte, de vullingen en eventuele extra’s.

De taart kunt u op komen halen in Steenbergen op een afgesproken tijdstip. Bruidstaarten worden bezorgd binnen een straal van 15 kilometer van Steenbergen (Noord-Brabant), daarbuiten worden er bezorgkosten in rekening gebracht.

De Taarten van Oma Duck is een eenmansbedrijf en houdt zich het recht voor om bij ziekte of zwaar wegende privéomstandigheden de bestelling te annuleren.
Natuurlijk zal ik er alles aan doen om een passende oplossing te vinden door bijvoorbeeld een collega bakker uit de regio Steenbergen te vragen.

De Taarten van Oma Duck is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart nadat deze is opgehaald of afgeleverd is. U kunt de taarten het beste vervoeren op een vlakke ondergrond in de auto voor de passagiersstoel of in de kofferbak. Een antislipmatje is aan te raden.